RSS

>Ve Emre Kurabiyeleri

25 Ara

>Emre için çok uzun zaman önce gemi ve çapa kalıpları almıştım. Hep aklımda bu vardı. Aldığımdan beri deneyemedim ve bi türlü elim gitmedi. Sonra Neslihan Alisi için düşündüğünü söylediğinde bu fikri benimde hoşuma gitti. Hem denemek adına Emre için Emreli kurabiyeler yaptım. Özellikle Emre’nin çok hoşuna gitti. Kendini yiyip durdu :) Ve misafirlerimiz de çok sevdi. Ve muhtemelen kimse yemedi :)
Ben ise yaparken çok zevk aldım.

Sipariş vermek isterseniz maille ulaşabilirsiniz. Tabii ki Emreli değil istediğiniz herhangi bir fotoğrafla.. :))

 
6 Yorum

Yazan: Aralık 25, 2010 in Butik Kurabiye, Mer, Sipariş

 

6 responses to “>Ve Emre Kurabiyeleri

  1. seda

    Aralık 25, 2010 at 7:00 am

    >Emre hayranı olan Feyza onları yedi çok beğenmiş .Ellerine sağlık yengesi .

     
  2. Yıldız

    Aralık 25, 2010 at 1:46 pm

    >MANDALİNA VE PORTAKALLI LEZZETLERİNİZLE HEPİNİZİ ETKİNLİĞİME BEKLİYORUMhttp://hobidunyam.womanforum.net/ tarafından düzenlenenyemek etkinliklerinin mandalina ve portakallı lezzetler *9* " Etkinliğineben http://mandalincikmazi.blogspot.com/ ( Yıldız ) ev sahibeliği yapacağım30Aralık-20 Ocak tarihleri arasında düzenlenen etkinliğime katılmak için dilediğiniz çeşitte mandalin ve portakallı tarifler hazırlayıp resmiyle birlikte tariflerinizi blogunuzda yayınlayıp bana isim, tarif adı ve blog adresinizi belirterek mail atmanız yeterli olacaktır. Blogu olmayan arkadaşlar da katılabilirler hepinizi bekliyorum.Ayrıca bu davetiyeyi ulaştırabildiğim, ulaştıramadığım herkes etkinliğimize davetlidir.Davetiyeyi ulaştıramadığım arkadaşlarım olursa lütfen kusuruma bakmayın hepinize ulaşmaya çalışacağım.TEŞEKKÜR EDERİMNOT: hobidünyam etkinliklerine ev sahibeliği yapmak isteyenlerhttp://papatya68.blogspot.com/ adresine başvurabilirler…Hepimize kolay gelsin.

     
  3. tadınadoyamadım-dilek

    Aralık 30, 2010 at 10:36 am

    >Sevgili MerÖncelikle emreciğin yeni yaşı hayırlı olsunkurabiyelerde pek cici bende oğlumun doğumgünü düşündüm,sende duygu tiacerete mi yaptırdın

     
  4. Hobiriks

    Aralık 30, 2010 at 11:09 pm

    >bakeshopa yaptırdım dilek..

     
  5. tadınadoyamadım-dilek

    Aralık 31, 2010 at 12:17 am

    >Cevap için çok teşekkür ederim Merve daha yazcaklarım var ama gecenin bu vakti adım deliye çıkmasın diye susup gündüz vakti yazma kararı alıyorum:)))

     
  6. Hobiriks

    Aralık 31, 2010 at 6:31 am

    >:) bekliyorum yazacaklarını :) gece gündüz farketmez. gece vakti kapı çalmak gibi değil ki. :)

     

Yorum bırakın